Bagetė su malta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su malta vištiena

Bagetės užkandis su malta vištiena apkepo pavidalu paruošiamas greitai, o paruoštas patiekalas nustebins nuostabiu skoniu ir suteiks sotumo jausmą. Bagetė prisigeria visų faršo ir įdaro sulčių, o pats įdaras būna labai švelnus, sultingas, aromatingas ir pikantiškas. Įdarą sudaro malta vištiena, saldžiosios paprikos ir svogūnai. Jei pageidaujama, vištienos faršą galima pakeisti mėsa arba žuvimi, o saldžiąją papriką - pomidorais. Bet kuriuo atveju bagetė su malta mėsa bus nepakartojamai skani.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su malta vištiena Žingsnis 1
Paruoškite įdarą ir įdarykite bagetę. Sumaišykite maltą mėsą su paprikomis, svogūnais ir druska. Atsargiai pašalinkite trupinius nuo bagetės riekelių, kad liktų plonas dugnas. Į kiekvieną gabalėlį įdėkite šiek tiek įdaro.

Žingsnis 2

Bagetė su malta vištiena Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Kiaušinius plaktuvu suplakite su pienu, druska ir žolelėmis. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Bagetė su malta vištiena Žingsnis 3
Iškepkite bagetę su malta vištiena. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Į formą sudėkite bagetės griežinėlius ir supilkite ant jų įdarą. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 4

Virkite, kol išvirs. Ištraukite iš orkaitės, apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos