Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su malta vištiena
Bagetės užkandis su malta vištiena apkepo pavidalu paruošiamas greitai, o paruoštas patiekalas nustebins nuostabiu skoniu ir suteiks sotumo jausmą. Bagetė prisigeria visų faršo ir įdaro sulčių, o pats įdaras būna labai švelnus, sultingas, aromatingas ir pikantiškas. Įdarą sudaro malta vištiena, saldžiosios paprikos ir svogūnai. Jei pageidaujama, vištienos faršą galima pakeisti mėsa arba žuvimi, o saldžiąją papriką - pomidorais. Bet kuriuo atveju bagetė su malta mėsa bus nepakartojamai skani.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą ir įdarykite bagetę. Sumaišykite maltą mėsą su paprikomis, svogūnais ir druska. Atsargiai pašalinkite trupinius nuo bagetės riekelių, kad liktų plonas dugnas. Į kiekvieną gabalėlį įdėkite šiek tiek įdaro.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Kiaušinius plaktuvu suplakite su pienu, druska ir žolelėmis. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Iškepkite bagetę su malta vištiena. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Į formą sudėkite bagetės griežinėlius ir supilkite ant jų įdarą. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Žingsnis 4
Virkite, kol išvirs. Ištraukite iš orkaitės, apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.
Kategorijos