Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su marinuotais agurkais
Bagetė su marinuotais agurkais - tai nesudėtingas skanių užkandžių receptas, kuris patiks karštų sumuštinių mėgėjams. Švelni bagetės tekstūra puikiai dera su marinuotais agurkais, o dešra ir sūris padeda patiekalą padaryti sotesnį ir tinkantį pusryčiams. Beje, Prancūzijoje nėra įprasta bagetę pjaustyti peiliu. Paprastai ji laužoma rankomis, o kartais valgoma visa, atkąsdama nedidelius gabalėlius.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sūdytus agurkus ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį. Smulkiai supjaustykite krapus, česnaką sutrinkite per spaudyklę ir sudėkite į daržoves. Į ingredientus sudėkite dešrą ir sūrį ir viską išmaišykite. Apšlakstykite mišinį majonezu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite bagetę su marinuotais agurkais. Iš bagetės riekelių išimkite minkštimą. Paruoštą įdarą paskirstykite ant visų bagetės gabalėlių ir sudėkite į atsiradusias ertmes. Perkelkite gabalėlius į kepimo skardą ir 15-20 min. pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę.
Kategorijos