Bagetė su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su marinuotais agurkais

Bagetė su marinuotais agurkais - tai nesudėtingas skanių užkandžių receptas, kuris patiks karštų sumuštinių mėgėjams. Švelni bagetės tekstūra puikiai dera su marinuotais agurkais, o dešra ir sūris padeda patiekalą padaryti sotesnį ir tinkantį pusryčiams. Beje, Prancūzijoje nėra įprasta bagetę pjaustyti peiliu. Paprastai ji laužoma rankomis, o kartais valgoma visa, atkąsdama nedidelius gabalėlius.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
273 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sūdytus agurkus ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį. Smulkiai supjaustykite krapus, česnaką sutrinkite per spaudyklę ir sudėkite į daržoves. Į ingredientus sudėkite dešrą ir sūrį ir viską išmaišykite. Apšlakstykite mišinį majonezu ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Sudėkite bagetę su marinuotais agurkais. Iš bagetės riekelių išimkite minkštimą. Paruoštą įdarą paskirstykite ant visų bagetės gabalėlių ir sudėkite į atsiradusias ertmes. Perkelkite gabalėlius į kepimo skardą ir 15-20 min. pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos