Bagetė su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su marinuotais agurkais

Bagetė su marinuotais agurkais - tai nesudėtingas skanių užkandžių receptas, kuris patiks karštų sumuštinių mėgėjams. Švelni bagetės tekstūra puikiai dera su marinuotais agurkais, o dešra ir sūris padeda patiekalą padaryti sotesnį ir tinkantį pusryčiams. Beje, Prancūzijoje nėra įprasta bagetę pjaustyti peiliu. Paprastai ji laužoma rankomis, o kartais valgoma visa, atkąsdama nedidelius gabalėlius.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
273 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sūdytus agurkus ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį. Smulkiai supjaustykite krapus, česnaką sutrinkite per spaudyklę ir sudėkite į daržoves. Į ingredientus sudėkite dešrą ir sūrį ir viską išmaišykite. Apšlakstykite mišinį majonezu ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Sudėkite bagetę su marinuotais agurkais. Iš bagetės riekelių išimkite minkštimą. Paruoštą įdarą paskirstykite ant visų bagetės gabalėlių ir sudėkite į atsiradusias ertmes. Perkelkite gabalėlius į kepimo skardą ir 15-20 min. pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos