Bagetė su marinuotomis kriaušėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su marinuotomis kriaušėmis

Traškios marinuotos kriaušės, svogūnai, česnakai ir bagetė - skanus užkandis. Sumuštinių skonis gali skirtis priklausomai nuo pasirinktų grybų rūšies. Pavyzdžiui, baltos ir pieniškos kriaušės yra kartaus skonio; raudonai rudos - saldoko skonio; geltonos ir smidrų - vaisinių atspalvių; sausos - aštraus pipirų skonio. Pasirinkite tinkamą kriaušę ir pasigaminkite aromatingų sumuštinių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su marinuotomis kriaušėmis Žingsnis 1
Paruoškite grybų ikrus įdarui. Keptuvėje su aliejumi 2-3 min. pakepinkite svogūnus ir česnakus. Grybus, kepintus česnakus ir svogūnus sumalkite mėsmale arba trintuvu. Pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su marinuotomis kriaušėmis Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su marinuotomis kriaušėmis. Ant duonos riekelių uždėkite grybų ikrų, ant viršaus pabarstykite petražolių ir svogūnų laiškų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos