Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su marinuotomis kriaušėmis
Traškios marinuotos kriaušės, svogūnai, česnakai ir bagetė - skanus užkandis. Sumuštinių skonis gali skirtis priklausomai nuo pasirinktų grybų rūšies. Pavyzdžiui, baltos ir pieniškos kriaušės yra kartaus skonio; raudonai rudos - saldoko skonio; geltonos ir smidrų - vaisinių atspalvių; sausos - aštraus pipirų skonio. Pasirinkite tinkamą kriaušę ir pasigaminkite aromatingų sumuštinių.
Žingsnis 1
Paruoškite grybų ikrus įdarui. Keptuvėje su aliejumi 2-3 min. pakepinkite svogūnus ir česnakus. Grybus, kepintus česnakus ir svogūnus sumalkite mėsmale arba trintuvu. Pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su marinuotomis kriaušėmis. Ant duonos riekelių uždėkite grybų ikrų, ant viršaus pabarstykite petražolių ir svogūnų laiškų.
Kategorijos