Bagetė su maskarponės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su maskarponės sūriu

Sunku įsivaizduoti ką nors geresnio už kvietinę bagetę ir kreminį maskarponės sūrį. O jei prie sūrio įdaro pridėsite maltos mėsos ir bulvių, užkandis taps visaverčiu patiekalu. Rinkdamiesi maskarponės sūrį atsižvelkite į tai, kad jo sudėtyje neturėtų būti jokių priedų, išskyrus citrinos rūgštį, o pakuotė turėtų būti sandari. Sūris turėtų būti vienodos baltos spalvos, be atsiskyrusio skysčio.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su maskarponės sūriu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą saulėgrąžų aliejaus, sudėkite kiaulienos faršą, įberkite druskos ir kepkite, kol pusiau iškeps. Dubenyje sumaišykite faršą ir bulves. Išplakite maskarponės sūrį, pieną ir kiaušinius. Ant kepimo skardos arba į formą sudėkite bagetės griežinėlius.

Žingsnis 2

Bagetė su maskarponės sūriu Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į bagetės gabalėlį įdėkite maltos mėsos ir bulvių, užpilkite sūrio ir kiaušinių mišiniu. Tą patį pakartokite su kitomis riekelėmis. Kiekvieną riekelę pabarstykite tarkuotu olandišku sūriu. Bagetę su maskarponės sūriu kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40-45 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos