Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su maskarponės sūriu
Sunku įsivaizduoti ką nors geresnio už kvietinę bagetę ir kreminį maskarponės sūrį. O jei prie sūrio įdaro pridėsite maltos mėsos ir bulvių, užkandis taps visaverčiu patiekalu. Rinkdamiesi maskarponės sūrį atsižvelkite į tai, kad jo sudėtyje neturėtų būti jokių priedų, išskyrus citrinos rūgštį, o pakuotė turėtų būti sandari. Sūris turėtų būti vienodos baltos spalvos, be atsiskyrusio skysčio.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą saulėgrąžų aliejaus, sudėkite kiaulienos faršą, įberkite druskos ir kepkite, kol pusiau iškeps. Dubenyje sumaišykite faršą ir bulves. Išplakite maskarponės sūrį, pieną ir kiaušinius. Ant kepimo skardos arba į formą sudėkite bagetės griežinėlius.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į bagetės gabalėlį įdėkite maltos mėsos ir bulvių, užpilkite sūrio ir kiaušinių mišiniu. Tą patį pakartokite su kitomis riekelėmis. Kiekvieną riekelę pabarstykite tarkuotu olandišku sūriu. Bagetę su maskarponės sūriu kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40-45 min.
Kategorijos