Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su medžioklinėmis dešrelėmis
Ilga bagetė su tankiąja plutele idealiai tinka įdaryti ir kepti, pavyzdžiui, su rūkytų medžioklinių dešrelių įdaru. Tokių dešrelių receptas pirmą kartą pasirodė Lenkijoje 1928 m., tačiau į Rusiją jis buvo atvežtas tik 1936 m. Geriau pirkti dešreles, ant kurių pakuotės yra žyma apie atitiktį GOST reikalavimams. Verta prisiminti, kad patiekalai su medžioklinėmis dešrelėmis yra sotūs ir gana kaloringi.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Varškę išsukite mikseriu. Dubenyje sumaišykite varškę ir "Adygea" sūrį, sudėkite česnaką, išmaišykite ir lengvai sutrinkite šakute. Sūrio mišinį sumaišykite su paprikomis, pomidorais, alyvuogėmis ir dešrelėmis, išmaišykite ir pagardinkite druska.
Žingsnis 2
Atsargiai įdarykite paruoštą bagetę ir užkimškite įdarą. Įdarytą bagetę suvyniokite į foliją ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių, kad sūris išsilydytų. Patiekite karštą arba šaltą.
Kategorijos