Bagetė su menke pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su menke

Sumuštiniams su menkės maišeliu naudokite šaldytą filė, tačiau įsitikinkite, kad gabaliukai ar skerdenos nesulipo. Tai, taip pat įtrūkimai ledo plutoje ir ledo sankaupos rodo, kad žuvis buvo pakartotinai užšaldyta. Menkėje yra daug žmogaus organizmui būtinų mikroelementų - fosforo, kalcio, kalio, magnio ir kitų.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su menke Žingsnis 1
Dėkite bagetę ant kepimo skardos. Supilkite grietinėlę į dubenėlį. Bagetę supjaustykite 2-3 cm storio riekelėmis. Kelioms sekundėms pamerkite duonos riekes į grietinėlę, kad jos įsigertų drėgmės. Tada išspauskite skysčio perteklių ir išdėliokite ant kepimo skardos arba kepimo inde. Kiekvienoje riekelėje padarykite įdubimą.

Žingsnis 2

Bagetė su menke Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius kepimui. Į ertmę įdėkite žuvies mišinio. Šaukštu lengvai paspauskite minkštimą, kad būtų pakankamai įdaro. Įdarą patepkite trupučiu majonezo.

Žingsnis 3

Bagetė su menke Žingsnis 3
Paruoškite menkės bagetę. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę ir kepkite menkės bagetę apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos