Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su menke
Sumuštiniams su menkės maišeliu naudokite šaldytą filė, tačiau įsitikinkite, kad gabaliukai ar skerdenos nesulipo. Tai, taip pat įtrūkimai ledo plutoje ir ledo sankaupos rodo, kad žuvis buvo pakartotinai užšaldyta. Menkėje yra daug žmogaus organizmui būtinų mikroelementų - fosforo, kalcio, kalio, magnio ir kitų.
Žingsnis 1
Dėkite bagetę ant kepimo skardos. Supilkite grietinėlę į dubenėlį. Bagetę supjaustykite 2-3 cm storio riekelėmis. Kelioms sekundėms pamerkite duonos riekes į grietinėlę, kad jos įsigertų drėgmės. Tada išspauskite skysčio perteklių ir išdėliokite ant kepimo skardos arba kepimo inde. Kiekvienoje riekelėje padarykite įdubimą.
Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius kepimui. Į ertmę įdėkite žuvies mišinio. Šaukštu lengvai paspauskite minkštimą, kad būtų pakankamai įdaro. Įdarą patepkite trupučiu majonezo.
Žingsnis 3
Paruoškite menkės bagetę. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę ir kepkite menkės bagetę apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos