Bagetė su menkės kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su menkės kepenėlėmis

Bagetės su menkės kepenėlėmis - lengvai pagaminamas, maistingas ir sveikas užkandis. Tokius sumuštinius galima patiekti ant šventinio stalo. Naudingosios menkės kepenėlių savybės padeda apsaugoti imuninę sistemą ir išsaugoti žmogaus nervų sistemą. Rinkdamiesi konservų skardinę, imkite produktą su užrašu "pagaminta iš šviežių menkės kepenėlių". Rūšis turėtų būti nurodyta aukščiausia, o gamintojas - Murmanskas. Tai rodo, kad produktas yra šviežias ir natūralus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
403 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
34 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.55/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su menkės kepenėlėmis Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Apkepkite bagetės griežinėlius iš abiejų pusių. Prieš duonai atvėstant įtrinkite ją česnaku.

Žingsnis 2

Bagetė su menkės kepenėlėmis Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sumaišykite menkės kepenėles su kiaušiniais, pagal skonį pagardinkite majonezu ir pipirais.

Žingsnis 3

Bagetė su menkės kepenėlėmis Žingsnis 3
Sudėkite sumuštinį. Ant atvėsusių bagetės riekelių dėkite sūrio griežinėlių ir tolygiai paskirstykite paruoštą įdarą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos