Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su menkės kepenėlėmis
Bagetės su menkės kepenėlėmis - lengvai pagaminamas, maistingas ir sveikas užkandis. Tokius sumuštinius galima patiekti ant šventinio stalo. Naudingosios menkės kepenėlių savybės padeda apsaugoti imuninę sistemą ir išsaugoti žmogaus nervų sistemą. Rinkdamiesi konservų skardinę, imkite produktą su užrašu "pagaminta iš šviežių menkės kepenėlių". Rūšis turėtų būti nurodyta aukščiausia, o gamintojas - Murmanskas. Tai rodo, kad produktas yra šviežias ir natūralus.
Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Apkepkite bagetės griežinėlius iš abiejų pusių. Prieš duonai atvėstant įtrinkite ją česnaku.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sumaišykite menkės kepenėles su kiaušiniais, pagal skonį pagardinkite majonezu ir pipirais.
Žingsnis 3
Sudėkite sumuštinį. Ant atvėsusių bagetės riekelių dėkite sūrio griežinėlių ir tolygiai paskirstykite paruoštą įdarą.
Kategorijos