Bagetė su mėtomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su mėtomis

Bagetė - tai prancūzų virtuvės vizitinė kortelė, sultinga traški duona su minkštu minkštimu viduje. Prancūzijoje bagetės kepimas griežtai reglamentuojamas, atsižvelgiant į jų formą, skonį ir tekstūrą. Bagetė su mėtomis - neįprastas, bet skanus užkandis, kuris gaminamas iš piene mirkytos duonos ir sultingo įdaro. Patiekalas garsėja ir savo nauda, nes žuvyje yra daug kalcio ir fluoro, o pagal jodo kiekį jis yra rekordininkas.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su mėtomis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Svogūnus ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Paruoštą žuvies filė supjaustykite mažais gabalėliais. Petražoles smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į įdarą. Sumaišykite paruoštus ingredientus, mišinį pagardinkite majonezu, druska, pipirais ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su mėtomis Žingsnis 2
Įdarykite įdarą į bagetę. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Į ją įdėkite piene išmirkytą bagetę, paspauskite kiekvieno gabalėlio vidurį, kad susidarytų įdubimas. Tolygiai paskirstykite įdarą ant visų bagetės gabalėlių. Pabarstykite indą tarkuotu sūriu ir pašaukite formą į įkaitintą orkaitę 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos