Bagetė su mėtomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su mėtomis

Bagetė - tai prancūzų virtuvės vizitinė kortelė, sultinga traški duona su minkštu minkštimu viduje. Prancūzijoje bagetės kepimas griežtai reglamentuojamas, atsižvelgiant į jų formą, skonį ir tekstūrą. Bagetė su mėtomis - neįprastas, bet skanus užkandis, kuris gaminamas iš piene mirkytos duonos ir sultingo įdaro. Patiekalas garsėja ir savo nauda, nes žuvyje yra daug kalcio ir fluoro, o pagal jodo kiekį jis yra rekordininkas.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su mėtomis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Svogūnus ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Paruoštą žuvies filė supjaustykite mažais gabalėliais. Petražoles smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į įdarą. Sumaišykite paruoštus ingredientus, mišinį pagardinkite majonezu, druska, pipirais ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su mėtomis Žingsnis 2
Įdarykite įdarą į bagetę. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Į ją įdėkite piene išmirkytą bagetę, paspauskite kiekvieno gabalėlio vidurį, kad susidarytų įdubimas. Tolygiai paskirstykite įdarą ant visų bagetės gabalėlių. Pabarstykite indą tarkuotu sūriu ir pašaukite formą į įkaitintą orkaitę 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos