Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su mėtomis
Bagetė - tai prancūzų virtuvės vizitinė kortelė, sultinga traški duona su minkštu minkštimu viduje. Prancūzijoje bagetės kepimas griežtai reglamentuojamas, atsižvelgiant į jų formą, skonį ir tekstūrą. Bagetė su mėtomis - neįprastas, bet skanus užkandis, kuris gaminamas iš piene mirkytos duonos ir sultingo įdaro. Patiekalas garsėja ir savo nauda, nes žuvyje yra daug kalcio ir fluoro, o pagal jodo kiekį jis yra rekordininkas.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Svogūnus ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Paruoštą žuvies filė supjaustykite mažais gabalėliais. Petražoles smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į įdarą. Sumaišykite paruoštus ingredientus, mišinį pagardinkite majonezu, druska, pipirais ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarykite įdarą į bagetę. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Į ją įdėkite piene išmirkytą bagetę, paspauskite kiekvieno gabalėlio vidurį, kad susidarytų įdubimas. Tolygiai paskirstykite įdarą ant visų bagetės gabalėlių. Pabarstykite indą tarkuotu sūriu ir pašaukite formą į įkaitintą orkaitę 60 minučių.
Kategorijos