Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su midijomis
Ilgą traškią bagetę galima valgyti su bet kokiais įdarais, su ja tinka viskas - nuo uogų iki žuvies. Jūros gėrybių mėgėjams patiks užkandis su midijomis, kurių skonis puikiai dera su džiovinta traškia bagete. Midijos - tai jūros gėrybės, kuriose gausu baltymų, polinesočiųjų riebalų rūgščių ir antioksidantų. Japonijoje midijos simbolizuoja du žmones, kurie myli vienas kitą ir yra neatsiejamai susiję.
Žingsnis 1
Paruoškite midijų padažą. Sumaišykite grietinėlę, pomidorų pastą, smulkintus bazilikus ir žaliuosius svogūnus, džiovintus rozmarinus ir druską. Sudėkite midijas į keptuvę, užpilkite jas padažu ir virkite 5 minutes, kol padažas gerai sutirštės.
Žingsnis 2
Papuoškite bagetę. Sausąsias bagetės dalis aptepkite maskarponės sūriu, ant viršaus išdėliokite Pekino kopūstus. Tada ant bagetės sudėkite midijas su padažu.
Kategorijos