Bagetė su midijomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su midijomis

Ilgą traškią bagetę galima valgyti su bet kokiais įdarais, su ja tinka viskas - nuo uogų iki žuvies. Jūros gėrybių mėgėjams patiks užkandis su midijomis, kurių skonis puikiai dera su džiovinta traškia bagete. Midijos - tai jūros gėrybės, kuriose gausu baltymų, polinesočiųjų riebalų rūgščių ir antioksidantų. Japonijoje midijos simbolizuoja du žmones, kurie myli vienas kitą ir yra neatsiejamai susiję.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su midijomis Žingsnis 1
Paruoškite midijų padažą. Sumaišykite grietinėlę, pomidorų pastą, smulkintus bazilikus ir žaliuosius svogūnus, džiovintus rozmarinus ir druską. Sudėkite midijas į keptuvę, užpilkite jas padažu ir virkite 5 minutes, kol padažas gerai sutirštės.

Žingsnis 2

Bagetė su midijomis Žingsnis 2
Papuoškite bagetę. Sausąsias bagetės dalis aptepkite maskarponės sūriu, ant viršaus išdėliokite Pekino kopūstus. Tada ant bagetės sudėkite midijas su padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos