Bagetė su minkštu sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su minkštu sūriu

Bagetė su minkštu sūriu - tai apetitą žadinantis užkandis, paruoštas iš naminės prancūziškos duonos ir sotaus įdaro. Pienas suteikia tešlai malonų švelnų skonį ir minkštą tekstūrą, o sūris - kreminį atspalvį ir lengvą pikantišką poskonį. Beje, žodis "bagetė" kilęs iš prancūziško žodžio "baguette", kuris reiškia "lazdelę" arba "lazdelę", į kurią panaši pagaminta duona.
Gaminimo laikas
195 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
255 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su minkštu sūriu Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Į šiltą pieną suberkite druską ir cukrų. Supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite. Į mišinį suberkite miltus ir išminkykite minkštą tešlą. Tada tešlą uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje maždaug 1 valandai. Kai tešla padvigubės, išminkykite ją ir vėl palikite pakilti.

Žingsnis 2

Bagetė su minkštu sūriu Žingsnis 2
Iškepkite bagetę. Padalykite tešlą į tris lygias dalis. Suformuokite iš jų batonėlius ir palikite 20-30 minučių pastovėti. Po to šakute išilgai tešlos padarykite nedidelį įdubimą. Aptepkite jį paruoštomis žolelėmis su sviestu ir česnaku. Tešlos paviršių patepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite bagetes 190 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos