Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su mocarela
Įdomus receptas, kurio pagrindas - švelni prancūziška duona. Gausiam užkandžiui reikia nedaug ingredientų, o paruošti jį užtrunka ne ilgiau kaip 30 minučių. Mocareloje gausu kalcio, fosforo ir vitamino B12, todėl ji labai naudinga.
Žingsnis 1
Ant bagetės viršaus uždėkite sūrio. Į kiekvieną pjūvį įdėkite po kelis mocarelos griežinėlius ir baziliko lapelį. Pabarstykite duoną Provanso žolelėmis ir druska pagal skonį. Apšlakstykite bagetę puse alyvuogių aliejaus ir 10 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Petražoles, kalendrą, likusius bazilikus, česnaką ir kedro riešutus sudėkite į trintuvą, supilkite likusį alyvuogių aliejų ir sumaišykite iki vientisos masės. Pagal skonį pagardinkite druska.
Kategorijos