Bagetė su mocarela pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su mocarela

Įdomus receptas, kurio pagrindas - švelni prancūziška duona. Gausiam užkandžiui reikia nedaug ingredientų, o paruošti jį užtrunka ne ilgiau kaip 30 minučių. Mocareloje gausu kalcio, fosforo ir vitamino B12, todėl ji labai naudinga.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
379 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.45/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su mocarela Žingsnis 1
Ant bagetės viršaus uždėkite sūrio. Į kiekvieną pjūvį įdėkite po kelis mocarelos griežinėlius ir baziliko lapelį. Pabarstykite duoną Provanso žolelėmis ir druska pagal skonį. Apšlakstykite bagetę puse alyvuogių aliejaus ir 10 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 2

Bagetė su mocarela Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Petražoles, kalendrą, likusius bazilikus, česnaką ir kedro riešutus sudėkite į trintuvą, supilkite likusį alyvuogių aliejų ir sumaišykite iki vientisos masės. Pagal skonį pagardinkite druska.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos