Bagetė su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su obuoliais

Bagetė su obuoliais - tai džiovintos arba skrudintos bagetės riekelė, įdaryta kvapniais obuoliais, puikiu brie sūriu ir graikiniais riešutais. Tai nepaprastas skirtingų skonių ir aromatų derinys. Tai tikras šventinis užkandis - originalus ir rafinuotas. Kad patiekalas atrodytų dar įspūdingiau, karštą bagetę su obuoliais apliekite skystu medumi. Šis patiekalas bus puikus užkandis prie bet kokio sauso vyno.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su obuoliais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Brie sūrį supjaustykite į tiek duonos riekelių, kiek reikia. Obuolį supjaustykite plonomis riekelėmis. Graikinius riešutus 2 minutes pakepinkite sausoje keptuvėje.

Žingsnis 2

Bagetė su obuoliais Žingsnis 2
Iškepkite bagetę su sūriu. Mini bagetę įstrižai supjaustykite riekelėmis. Sudėkite duoną į formą ir 3 min. džiovinkite 180 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje. Apverskite bagetės riekeles į kitą pusę. Ant kiekvienos bagetės riekelės uždėkite po gabalėlį sūrio. Kepkite dar 2 minutes.

Žingsnis 3

Bagetė su obuoliais Žingsnis 3
Paruoškite bagetę su obuoliais. Graikinius riešutus sutrinkite į trupinius grūstuvėje arba peiliu. Ant graikinių riešutų pabarstykite karštas bagetės riekeles. Ant viršaus išdėliokite obuolių skilteles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos