Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su obuoliais
Bagetė su obuoliais - tai džiovintos arba skrudintos bagetės riekelė, įdaryta kvapniais obuoliais, puikiu brie sūriu ir graikiniais riešutais. Tai nepaprastas skirtingų skonių ir aromatų derinys. Tai tikras šventinis užkandis - originalus ir rafinuotas. Kad patiekalas atrodytų dar įspūdingiau, karštą bagetę su obuoliais apliekite skystu medumi. Šis patiekalas bus puikus užkandis prie bet kokio sauso vyno.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Brie sūrį supjaustykite į tiek duonos riekelių, kiek reikia. Obuolį supjaustykite plonomis riekelėmis. Graikinius riešutus 2 minutes pakepinkite sausoje keptuvėje.
Žingsnis 2
Iškepkite bagetę su sūriu. Mini bagetę įstrižai supjaustykite riekelėmis. Sudėkite duoną į formą ir 3 min. džiovinkite 180 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje. Apverskite bagetės riekeles į kitą pusę. Ant kiekvienos bagetės riekelės uždėkite po gabalėlį sūrio. Kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 3
Paruoškite bagetę su obuoliais. Graikinius riešutus sutrinkite į trupinius grūstuvėje arba peiliu. Ant graikinių riešutų pabarstykite karštas bagetės riekeles. Ant viršaus išdėliokite obuolių skilteles.
Kategorijos