Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su ožkos sūriu
Ožkos sūris yra sveikas dietinis delikatesas, labai vertinamas daugelyje Europos šalių. Jis stiprina kaulų audinį, apsaugo nuo vėžinių storosios žarnos ligų ir veiksmingai kovoja su aukštu kraujospūdžiu. Bagetė su ožkos sūriu - tai maistingųjų medžiagų ir junginių lobynas. Užkandžiui paruošti reikia šiek tiek laiko, o patiekalas gaunasi labai tirštas, todėl galima būti sotiems kelias valandas į priekį.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Papriką ištepkite augaliniu aliejumi ir pašaukite į 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę. Palaukite, kol pasirodys tamsi apdegusi odelė, tada daržovę išimkite. Įdėkite papriką į maišelį 20 minučių, tada nuimkite odelę ir supjaustykite minkštimą mažais gabalėliais. Šoninę sudėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol išsilydys riebalai.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytą bagetę. Apkepkite ją iš abiejų pusių ištirpintuose riebaluose, kol apskrus. Apkeptą duoną aptepkite ožkos sūriu, ant viršaus sudėkite keptas paprikas ir šoninės gabalėlius.
Kategorijos