Bagetė su "Philadelphia" sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su "Philadelphia" sūriu

Filadelfijos sūris buvo išrastas atsitiktinai, kai amerikietis Williamas Lawrence'as nusprendė atkurti prancūzišką "néchatel" sūrį. Tačiau rezultatas pranoko visus lūkesčius, Lawrence'as patobulino receptą ir sukūrė naują sūrio rūšį, vėliau pavadintą seniausio JAV miesto vardu. Bagetė su Filadelfijos sūriu - tai neįprastos skoninės sudėties subtilus kepinys, kurį sudaro prancūziška duona ir minkštas sūris, pagamintas iš aukštos kokybės pieno ir grietinėlės.
Gaminimo laikas
95 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
262 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su "Philadelphia" sūriu Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Miltus, mieles, druską ir cukrų sudėkite į dubenį ir gerai išmaišykite. Į mišinį supilkite šiltą vandenį ir saulėgrąžų aliejų ir sudėkite kreminį sūrį. Užminkykite minkštą tešlą, perkelkite ją į dubenį ir uždenkite rankšluosčiu. Palikite pastovėti 40 minučių.

Žingsnis 2

Bagetė su "Philadelphia" sūriu Žingsnis 2
Suformuokite bagetes. Tešlą ant darbinio paviršiaus iškočiokite į nedidelį maždaug 20 cm skersmens apskritimą. Peiliu supjaustykite jį į keturias lygias dalis. Kiekvieną tešlos gabalėlį suimkite už galų ir susukite, kad gautųsi mini bagetė.

Žingsnis 3

Bagetė su "Philadelphia" sūriu Žingsnis 3
Duoną sudėkite į kepimo formą. Padėkite bagetes ant kepimo skardos. Dėkite jas į įkaitintą orkaitę 10 minučių. Tada sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir palikite dar 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos