Bagetė su pipirais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su pipirais

Bagetės sumuštiniai su pepperoni gali būti vadinami modifikuota itališkų motyvų pica. Pepperoni - tai dešra, gaminama iš kiaulienos, jautienos ir vištienos mišinio. Ją galima pakeisti saliamiu arba kitos rūšies kieta dešra su prieskoniais ar žolelėmis. Patiekalui naudokite paruoštą Provanso žolelių rinkinį arba pasiruoškite patys. Tradiciškai į prieskonių sudėtį įeina čiobreliai, rozmarinai, mairūnai, bazilikai, šalavijai ir čiobreliai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
326 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su pipirais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į dubenį sudėkite dešrą, pomidorus ir majonezą. Produktus gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su pipirais Žingsnis 2
Iškepkite bagetę su pipirais. Kiekvieną bagetės riekelę patepkite sviestu. Tada į riekeles sudėkite įdarą ir pabarstykite džiovintomis žolelėmis. Pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 10-15 minučių. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos atidarykite orkaitę ir pabarstykite bagetę tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos