Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su pipirais
Bagetės sumuštiniai su pepperoni gali būti vadinami modifikuota itališkų motyvų pica. Pepperoni - tai dešra, gaminama iš kiaulienos, jautienos ir vištienos mišinio. Ją galima pakeisti saliamiu arba kitos rūšies kieta dešra su prieskoniais ar žolelėmis. Patiekalui naudokite paruoštą Provanso žolelių rinkinį arba pasiruoškite patys. Tradiciškai į prieskonių sudėtį įeina čiobreliai, rozmarinai, mairūnai, bazilikai, šalavijai ir čiobreliai.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į dubenį sudėkite dešrą, pomidorus ir majonezą. Produktus gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite bagetę su pipirais. Kiekvieną bagetės riekelę patepkite sviestu. Tada į riekeles sudėkite įdarą ir pabarstykite džiovintomis žolelėmis. Pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 10-15 minučių. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos atidarykite orkaitę ir pabarstykite bagetę tarkuotu sūriu.
Kategorijos