Bagetė su plakta grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su plakta grietinėle

Iš traškios prancūziškos bagetės galima gaminti ne tik skanius ir įvairius sumuštinius, bet ir desertus. Pavyzdžiui, bagetę su plakta grietinėle. Minkštos duonos riekelės pirmiausia apkepamos kiaušinio ir grietinėlės mišinyje, tada padengiamos plakta grietinėle, papuošiamos bananais, šokolado ir karamelės užpilu. Paprasta, skanu, gražu ir nebrangu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su plakta grietinėle Žingsnis 1
Paruoškite plaktą grietinėlę. Grietinėlę, cukraus pudrą ir vanilės ekstraktą sudėkite į šaltą dubenį. Plakite maišytuvu vidutinio stiprumo greičiu, kol kremas taps tirštas. Plaktą grietinėlę uždenkite dangteliu ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Bagetė su plakta grietinėle Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su plakta grietinėle. Išplakite kiaušinius, grietinėlę, cukrų ir vanilės ekstraktą. Tuo tarpu įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies. Bagetės griežinėlius iš abiejų pusių pamerkite į kiaušinių ir grietinėlės mišinį. Kepkite po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Šiek tiek atvėsinkite skrebučius. Ant viršaus užtepkite plaktos grietinėlės, tada bananų, šokolado pabarstukų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos