Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su pomidorais
Prieš patiekiant pagrindinius patiekalus svečiams galima pasiūlyti prancūziškų-italietiškų sumuštinių. Užkandį galima vadinti prancūzišku, nes jis pagamintas iš bagetės. Itališku - dėl įdaro, pavyzdžiui, brusketos - nacionalinio patiekalo, įdaryto česnakais, pomidorais, žolelėmis ir alyvuogių aliejumi. Bagetę su pomidorais paruošite labai greitai. Tai paprastas ir skanus užkandis.
Žingsnis 1
Paruoškite bagetę. Įdėkite duonos riekes į iki 70-80 laipsnių įkaitintą orkaitę. Lengvai džiovinkite 7-10 minučių. Kol bagetė kepa, paruoškite įdarą. Sumaišykite bazilikus, česnakus, pomidorus, alyvuogių aliejų ir česnakų aliejų. Pagardinkite druska.
Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Ant paskrudintų duonos riekelių užtepkite daržovių įdaro.
Kategorijos