Bagetė su pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su pomidorais

Prieš patiekiant pagrindinius patiekalus svečiams galima pasiūlyti prancūziškų-italietiškų sumuštinių. Užkandį galima vadinti prancūzišku, nes jis pagamintas iš bagetės. Itališku - dėl įdaro, pavyzdžiui, brusketos - nacionalinio patiekalo, įdaryto česnakais, pomidorais, žolelėmis ir alyvuogių aliejumi. Bagetę su pomidorais paruošite labai greitai. Tai paprastas ir skanus užkandis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su pomidorais Žingsnis 1
Paruoškite bagetę. Įdėkite duonos riekes į iki 70-80 laipsnių įkaitintą orkaitę. Lengvai džiovinkite 7-10 minučių. Kol bagetė kepa, paruoškite įdarą. Sumaišykite bazilikus, česnakus, pomidorus, alyvuogių aliejų ir česnakų aliejų. Pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Bagetė su pomidorais Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Ant paskrudintų duonos riekelių užtepkite daržovių įdaro.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos