Bagetė su prosciutto kumpiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su prosciutto kumpiu

Bagetė su prosciutto kumpiu - tai ne tik sumuštinis, bet ir tikras meno kūrinys. Sotus itališko stiliaus užkandis džiugins ne tik savo skoniu, bet ir išvaizda, spalvų ir aromatų įvairove. Bagetę reikia paskrudinti, kad jos išorė paruduotų, o vidus išliktų minkštas. Aštraus pomidorų padažo ir gaivaus petražolių pesto derinys maloniai nustebins net išrankiausius gurmanus. Plonais griežinėliais supjaustytas "Prosciutto" kumpis suteiks patiekalui tvirtą tekstūrą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.58/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su prosciutto kumpiu Žingsnis 1
Paruoškite pomidorų padažą. 1 minutę pakepinkite česnaką 1 valgomajame šaukšte augalinio aliejaus ant vidutinės ugnies. Sumaišykite kepintą česnaką, pomidorus, druską, balzaminį actą ir pipirus. Padažą 1 minutę maišykite blenderiu.

Žingsnis 2

Bagetė su prosciutto kumpiu Žingsnis 2
Paruoškite žaliąjį padažą. Išspauskite citrinos sultis. Petražoles smulkiai supjaustykite, sumaišykite su 2 valgomaisiais šaukštais augalinio aliejaus ir citrinos sultimis. Viską kruopščiai smulkinkite mikseriu 1 minutę.

Žingsnis 3

Bagetė su prosciutto kumpiu Žingsnis 3
Paruoškite kumpį ir bagetę. Supjaustykite prosciutto kumpį plonais griežinėliais ir 5 minutes marinuokite juos žaliajame padaže. Bagetę supjaustykite skersai 2 cm storio riekelėmis ir kepkite ant vidutinės ugnies augaliniame aliejuje po 2 min. iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Bagetė su prosciutto kumpiu Žingsnis 4
Sudėkite sumuštinį. Kiekvieną bagetės riekelę aptepkite pomidorų padažu. Ant viršaus uždėkite kelias riekes prosciutto kumpio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos