Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su pusiau rūkyta dešra
Bagetė, įdaryta pusiau rūkyta dešra, yra puikus pikniko užkandis, kurį galima valgyti karštą arba šaltą. Pusiau rūkyta dešra - tai gaminys iš maltos mėsos apvalkale, iš pradžių termiškai apdorotos, o paskui rūkytos. Gaminant tokią dešrą mėsa pirmiausia supjaustoma stambiais gabalais, tada paverčiama malta mėsa ir 1,5 valandos kepama, tada dešra 1 dieną rūkoma dūmais ir 2 dienas džiovinama.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Į išplaktus kiaušinius įberkite druskos ir grietinėlės ir išmaišykite. Sudėkite petražoles, sūrį ir pomidorus. Apatinę bagetės dalį, išlaisvintą nuo trupinių, patepkite kečupu. Dėkite bagetes ant pergamentu išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 2
Iškepkite bagetę su pusiau rūkyta dešra. Dešrą supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite svieste, kol paruduos (apie 5 min.). Į paruoštas bagetes supilkite kiaušinių ir daržovių mišinį, tada ant bagetės paskleiskite dešrą ir lengvai ją paskandinkite kiaušinių mišinyje. Įdarą uždenkite bagučių viršūnėmis ir kepkite bagetes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.
Kategorijos