Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su putpelių kiaušiniu
Bagetė su putpelių kiaušiniais - gera idėja sveikam ir maistingam užkandžiui. Panašūs sumuštiniai pradėti įtraukti į Jungtinių Amerikos Valstijų kariuomenės karių racioną Antrojo pasaulinio karo metais, kai mėsos vartojimas buvo ribotas. Šiandien toks patiekalas gali būti gaminamas pusryčiams. Tai neužims daug laiko, o namiškiai bus sočiai pavalgę. Putpelių kiaušiniai yra labiau dietinis produktas nei vištų kiaušiniai, be to, jie lengvai tilps ant bagetės riekelės. Patiekalą galima pagardinti šviežiomis žolelėmis.
Žingsnis 1
Sudėkite sumuštinius. Kiekvieną bagetės riekelę lengvai apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kiekvienos riekelės viduryje šaukštu padarykite nedideles kiaušinio duobutes. Į kiekvieną duobutę įmuškite po vieną kiaušinį, pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Išdėliokite bagetes su putpelių kiaušiniais ant kepimo skardos. Kepkite 10 minučių. Stebėkite kepimo procesą orkaitėje - sūris turi būti parudavęs, o kiaušinio baltymas gerai iškepęs.
Kategorijos