Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Ištirpinkite druską šiltame vandenyje, supilkite saulėgrąžų aliejų, kvietinius miltus, kvinoją ir mieles. Viską išmaišykite ir palaipsniui suberkite viso grūdo miltus. Užminkykite tešlą, uždenkite ją rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų 60 minučių. Tada išminkykite tešlą ir padalykite ją į dvi dalis.
Žingsnis 2
Iškepkite bagetę. Iš tešlos suformuokite dvi bagetes ir rankomis ištempkite jas iki norimo ilgio. Dėkite bagetes ant kepimo popieriumi išklotos skardos, uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 40 minučių. Tada bagetes kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite 40 minučių. Prieš patiekdami bagetes atvėsinkite.