Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su raudonaisiais ikrais
Bagetė su ikrais - tai išskirtinis užkandis iš švelnaus grietinėlės sūrio, minkštos duonos ir neįtikėtinai sveikų raudonųjų ikrų. Be išskirtinio skonio, patiekale gausu vertingų medžiagų, apsaugančių nuo aterosklerozės ir kitų širdies ir kraujagyslių ligų, taip pat vitaminų A ir F, palaikančių sveikus plaukus, odą ir regėjimą. Beje, prieš 100 metų kai kurios tautos ikrus kartu su kitų žuvų vidaus organais išmesdavo, laikydamos juos netinkamais vartoti.
Žingsnis 1
Paruoškite bagetę. Iš bagetės išpjaukite keturias lygias riekes. Apskritimo būdu nupjaukite plutelę, palikdami tik minkštimą. Smulkiai supjaustykite krapus. Duonos kraštus patepkite sviestu ir apvoliokite krapuose.
Žingsnis 2
Sudėkite sumuštinį. Duonos viršų aptepkite kreminiu sūriu ir ant viršaus uždėkite raudonųjų ikrų. Citrinos griežinėlius supjaustykite ketvirčiais ir uždėkite ant ikrų.
Kategorijos