Bagetė su raudonaisiais ikrais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su raudonaisiais ikrais

Bagetė su ikrais - tai išskirtinis užkandis iš švelnaus grietinėlės sūrio, minkštos duonos ir neįtikėtinai sveikų raudonųjų ikrų. Be išskirtinio skonio, patiekale gausu vertingų medžiagų, apsaugančių nuo aterosklerozės ir kitų širdies ir kraujagyslių ligų, taip pat vitaminų A ir F, palaikančių sveikus plaukus, odą ir regėjimą. Beje, prieš 100 metų kai kurios tautos ikrus kartu su kitų žuvų vidaus organais išmesdavo, laikydamos juos netinkamais vartoti.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
296 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su raudonaisiais ikrais Žingsnis 1
Paruoškite bagetę. Iš bagetės išpjaukite keturias lygias riekes. Apskritimo būdu nupjaukite plutelę, palikdami tik minkštimą. Smulkiai supjaustykite krapus. Duonos kraštus patepkite sviestu ir apvoliokite krapuose.

Žingsnis 2

Bagetė su raudonaisiais ikrais Žingsnis 2
Sudėkite sumuštinį. Duonos viršų aptepkite kreminiu sūriu ir ant viršaus uždėkite raudonųjų ikrų. Citrinos griežinėlius supjaustykite ketvirčiais ir uždėkite ant ikrų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos