Bagetė su rausvąja lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su rausvąja lašiša

Bagetės kelias istorijoje buvo gana sudėtingas. Profesinės sąjungos turėjo ginti Prancūzijos kepėjų teises, kad gyventojai galėtų gauti greitai paruošiamos mielinės duonos. Beje, kepyklose tekdavo lankytis kelis kartus per dieną, nes bagetė šviežia išsilaikydavo tik kelias valandas. Bagetė su rausvąja lašiša patiks lengvų ir šviežių žuvies užkandžių mėgėjams. Patiekalą lengva paruošti, o galiausiai jis tampa labai skanus, malonaus citrusinių vaisių ir sūrio skonio bei kreminio poskonio.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.6/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su rausvąja lašiša Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Žuvies filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, pagal skonį įberkite laimo žievelės, druskos ir pipirų. Perpjaukite bagetę išilgai į dvi dalis, tada dar kartą perpjaukite skersai, kad susidarytų keturios "valtys". Kiekvieną gabalėlį panardinkite į šiltą grietinėlę.

Žingsnis 2

Bagetė su rausvąja lašiša Žingsnis 2
Sudėkite bagetę su rausvąja lašiša. Bagetės riekelėse padarykite nedideles ertmes. Gautus "laivelius" pripildykite rausvosios lašišos įdaru. Apšlakstykite laimo sultimis ir pabarstykite tarkuota mocarela. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir ant jo dėkite bagetę su įdaru. Bagetę su rausvąja lašiša kepkite 25-30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos