Bagetė su rikota pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su rikota

Itališkas rikotos išrūgų sūris yra labai švelnaus saldoko skonio. Toks produktas labai naudingas organizmui. Jame yra iki 28 % baltymų, iki 26 % kalcio, iki 16 % vitamino A ir kitų vertingų medžiagų. Ricotta rekomenduojama vaikams ir paaugliams. Su šiuo sūriu galite gaminti sočius bagetės sumuštinius, įdarytus virtu kiaušiniu ir žaliaisiais svogūnais. Traški bagetė su rikota idealiai tinka pusryčiams ar užkandžiui.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su rikota Žingsnis 1
Paruoškite sumuštinių įdarą. Kietai virtus kiaušinius virkite 8-10 minučių. Nulupkite, supjaustykite ketvirčiais.

Žingsnis 2

Bagetė su rikota Žingsnis 2
Pagaminkite užkandį iš rikotos bagetės. Kiekvieną bagetės riekelę aptepkite sūriu. Ant viršaus uždėkite du kiaušinių ketvirčius. Pabarstykite svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos