Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su rikota
Itališkas rikotos išrūgų sūris yra labai švelnaus saldoko skonio. Toks produktas labai naudingas organizmui. Jame yra iki 28 % baltymų, iki 26 % kalcio, iki 16 % vitamino A ir kitų vertingų medžiagų. Ricotta rekomenduojama vaikams ir paaugliams. Su šiuo sūriu galite gaminti sočius bagetės sumuštinius, įdarytus virtu kiaušiniu ir žaliaisiais svogūnais. Traški bagetė su rikota idealiai tinka pusryčiams ar užkandžiui.
Žingsnis 1
Paruoškite sumuštinių įdarą. Kietai virtus kiaušinius virkite 8-10 minučių. Nulupkite, supjaustykite ketvirčiais.
Žingsnis 2
Pagaminkite užkandį iš rikotos bagetės. Kiekvieną bagetės riekelę aptepkite sūriu. Ant viršaus uždėkite du kiaušinių ketvirčius. Pabarstykite svogūnais.
Kategorijos