Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su ruginiais miltais ir jogurtu
Bagetė su ruginiais miltais ir jogurtu - kepiniai tiems, kurie įpratę skaičiuoti kalorijas ir laikytis tinkamos dietos. Receptas geras tuo, kad jam reikia mažiausiai produktų ir laiko. Tešla ruošiama iš viso grūdo ir ruginių miltų, kaip skystą pagrindą galima naudoti natūralų graikišką jogurtą. Kaip priedų galima vartoti moliūgų sėklų, linų sėmenų, sezamo sėklų, taip pat įvairių sausų žolelių. Naudingą mišinį galima sukurti pagal savo skonio pageidavimus.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite visus sausus produktus: ruginius ir viso grūdo miltus, sodą, druską, sėklas. Sumaišykite. Dalimis supilkite jogurtą ir išminkykite tirštą tešlą. Kad būtų patogiau, galite naudoti maišytuvą.
Žingsnis 2
Pradėkite formuoti bagetes. Padalykite tešlą į dvi dalis, iškočiokite dešreles ir suformuokite bagetes. Ištepkite paviršių sviestu ir padarykite kelis įpjovimus per visą paviršių. Sudėkite gabalėlius ant kepimo skardos ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos