Bagetė su rūkyta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su rūkyta dešra

Bagetė, įdaryta rūkyta dešra, bus puikus šventinis užkandis. Paruošimui geriau naudoti švelnaus kreminio skonio sūrius. Pavyzdžiui, nusipirkite varškės sūrio ir Adygėjos sūrio. Rinkdamiesi dešrą, be pagrindinių taisyklių - patikrinti produkto sudėtį ir tinkamumo vartoti terminą - atkreipkite dėmesį į apvalkalą. Jis turėtų būti natūralus. Be to, ant jo neturėtų būti skysčio ar gleivių pėdsakų.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su rūkyta dešra Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Varškę sudėkite į dubenį ir išplakite vidutinio greičio mikseriu. Sudėkite "Adygea" sūrį ir česnaką. Sutrinkite šakute arba sumaišykite mikseriu nedideliu greičiu. Sudėkite smulkintas daržoves ir dešrą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Bagetė su rūkyta dešra Žingsnis 2
Su įdaru suformuokite sumuštinius. Įdarykite bagetę paruoštu įdaru. Suvyniokite bagetę į maistinę plėvelę. Palikite šaldytuve 2 valandoms, kad įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos