Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su rūkyta dešra
Bagetė, įdaryta rūkyta dešra, bus puikus šventinis užkandis. Paruošimui geriau naudoti švelnaus kreminio skonio sūrius. Pavyzdžiui, nusipirkite varškės sūrio ir Adygėjos sūrio. Rinkdamiesi dešrą, be pagrindinių taisyklių - patikrinti produkto sudėtį ir tinkamumo vartoti terminą - atkreipkite dėmesį į apvalkalą. Jis turėtų būti natūralus. Be to, ant jo neturėtų būti skysčio ar gleivių pėdsakų.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Varškę sudėkite į dubenį ir išplakite vidutinio greičio mikseriu. Sudėkite "Adygea" sūrį ir česnaką. Sutrinkite šakute arba sumaišykite mikseriu nedideliu greičiu. Sudėkite smulkintas daržoves ir dešrą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Su įdaru suformuokite sumuštinius. Įdarykite bagetę paruoštu įdaru. Suvyniokite bagetę į maistinę plėvelę. Palikite šaldytuve 2 valandoms, kad įsigertų.
Kategorijos