Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su saira
Bagetė su saira gali pakeisti pilnaverčius pusryčius arba tapti puikiu šventinio stalo priedu. Šį užkandį galima kepti ne tik orkaitėje, bet ir mikrobangų krosnelėje arba aerogrillyje. Konservuota saira yra universalus komponentas, harmoningai derantis su įvairiais produktais. Į bagetę su saira galima įdėti virtų kiaušinių, marinuotų agurkų, šviežių žolelių, svogūnų ir kitų daržovių. Pridėjus naują komponentą galima išgauti visiškai kitokį skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite bagetės įdarą. Smulkiai supjaustykite vištienos kiaušinius, svogūnus ir krapus. Sutrinkite sairą šakute, sudėkite kiaušinius, svogūnus, krapus, pipirus ir majonezą.
Žingsnis 2
Paruoškite kepimui skirtus ingredientus. Bagetę skersai supjaustykite maždaug 1,5 cm storio riekelėmis. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 3
Paruoškite bagetę su saira. Į kepimo formą sudėkite bagetės griežinėlius. Ant jų sudėkite įdarą ir apibarstykite sūriu. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos