Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su šaldytais opiatais
Švelni prancūziška bagetė su plona traškia plutele ir grybų bei bulvių įdaru - tai sotus užkandis šventiniams ir kasdieniams patiekalams. Patiekalas ruošiamas iš šaldytų opijatų, kuriais dabar prekiaujama daugelyje prekybos centrų. Gaminimui geriau imti nedidelio dydžio bagetes, atitinkančias prie stalo sėdinčių žmonių skaičių.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite bulves. Kepkite 15 minučių. Sudėkite opiatą, svogūną, druską ir pipirus. Kepkite dar 15 minučių, kol bulvės suminkštės.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su šaldytomis opiatais. Nupjaukite viršutinį bagetės sluoksnį, kad duona įgautų laivelio formą. Į vidų sudėkite bulvių ir grybų įdarą.
Kategorijos