Bagetė su saliamiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su saliamiu

Saliamis gaminamas iš kiaulienos ir jautienos. Norėdami išsirinkti skanų gaminį, palieskite dešros kepalo uodegą - ji turi būti sausa. Taip pat kokybišką saliamį lengva valyti. Norint pajusti visą dešros skonį ir aromatą, išėmus saliamį iš šaldytuvo, verta jį palaikyti 10-15 minučių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su saliamiu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į dubenį sudėkite dešrą ir stambiai sutarkuotą lydytą ir kietąjį sūrį. Įdėkite česnako, grietinės ir garstyčių. Sumaišykite ingredientus.

Žingsnis 2

Bagetė su saliamiu Žingsnis 2
Užtepkite įdarą ant duonos. Tolygiu sluoksniu užtepkite įdarą ant abiejų bagetės gabalėlių. Pabarstykite smulkiai tarkuotu sūriu.

Žingsnis 3

Iškepkite bagetes. Bagetės gabalėlius sudėkite ant kepimo skardos arba į kepimo indą. Dėkite bagetę su įdaru į įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos