Bagetė su saliamiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su saliamiu

Saliamis gaminamas iš kiaulienos ir jautienos. Norėdami išsirinkti skanų gaminį, palieskite dešros kepalo uodegą - ji turi būti sausa. Taip pat kokybišką saliamį lengva valyti. Norint pajusti visą dešros skonį ir aromatą, išėmus saliamį iš šaldytuvo, verta jį palaikyti 10-15 minučių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su saliamiu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į dubenį sudėkite dešrą ir stambiai sutarkuotą lydytą ir kietąjį sūrį. Įdėkite česnako, grietinės ir garstyčių. Sumaišykite ingredientus.

Žingsnis 2

Bagetė su saliamiu Žingsnis 2
Užtepkite įdarą ant duonos. Tolygiu sluoksniu užtepkite įdarą ant abiejų bagetės gabalėlių. Pabarstykite smulkiai tarkuotu sūriu.

Žingsnis 3

Iškepkite bagetes. Bagetės gabalėlius sudėkite ant kepimo skardos arba į kepimo indą. Dėkite bagetę su įdaru į įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos