Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su saliamiu
Saliamis gaminamas iš kiaulienos ir jautienos. Norėdami išsirinkti skanų gaminį, palieskite dešros kepalo uodegą - ji turi būti sausa. Taip pat kokybišką saliamį lengva valyti. Norint pajusti visą dešros skonį ir aromatą, išėmus saliamį iš šaldytuvo, verta jį palaikyti 10-15 minučių.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į dubenį sudėkite dešrą ir stambiai sutarkuotą lydytą ir kietąjį sūrį. Įdėkite česnako, grietinės ir garstyčių. Sumaišykite ingredientus.
Žingsnis 2
Užtepkite įdarą ant duonos. Tolygiu sluoksniu užtepkite įdarą ant abiejų bagetės gabalėlių. Pabarstykite smulkiai tarkuotu sūriu.
Žingsnis 3
Iškepkite bagetes. Bagetės gabalėlius sudėkite ant kepimo skardos arba į kepimo indą. Dėkite bagetę su įdaru į įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
Kategorijos