Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su silkės filė
Silkė po kailiniais - abiem pusėms naudingas šventinis užkandis. O jei salotas paruošite bagetėje, skanėstas taps dvigubai skanesnis ir originalesnis. Bagetė su silkės filė ir daržovėmis paruošiama labai paprastai, nekepant orkaitėje. Ruošiant paimkite ilgą ir siaurą bagetę.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kiaušinius virkite 10 minučių, nulupkite, sutarkuokite ant vidutinės tarkavimo lentelės. Burokėlius virkite 20-25 min. Sutarkuokite smulkia tarka. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, kreminį sūrį ir sviestą. Mišinį padalykite į dvi dalis. Į vieną sudėkite burokėlius, į kitą - žalumynus.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su silkės filė. Duoną perpjaukite į dvi dalis. Tada kiekvieną iš jų padalykite išilgai į dvi dalis. Išlyginkite trupinius. Sluoksniais išdėliokite įdarą: burokėlių masę, mišinį su žolelėmis, svogūnų žiedus, žuvies filė, marinuotus agurkus. Sumuštinius uždenkite kitomis bagetės puselėmis. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir valandai padėkite šaltai.
Kategorijos