Bagetė su silkės filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su silkės filė

Silkė po kailiniais - abiem pusėms naudingas šventinis užkandis. O jei salotas paruošite bagetėje, skanėstas taps dvigubai skanesnis ir originalesnis. Bagetė su silkės filė ir daržovėmis paruošiama labai paprastai, nekepant orkaitėje. Ruošiant paimkite ilgą ir siaurą bagetę.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su silkės filė Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kiaušinius virkite 10 minučių, nulupkite, sutarkuokite ant vidutinės tarkavimo lentelės. Burokėlius virkite 20-25 min. Sutarkuokite smulkia tarka. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, kreminį sūrį ir sviestą. Mišinį padalykite į dvi dalis. Į vieną sudėkite burokėlius, į kitą - žalumynus.

Žingsnis 2

Bagetė su silkės filė Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su silkės filė. Duoną perpjaukite į dvi dalis. Tada kiekvieną iš jų padalykite išilgai į dvi dalis. Išlyginkite trupinius. Sluoksniais išdėliokite įdarą: burokėlių masę, mišinį su žolelėmis, svogūnų žiedus, žuvies filė, marinuotus agurkus. Sumuštinius uždenkite kitomis bagetės puselėmis. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir valandai padėkite šaltai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos