Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su šitake grybais
Bagetė su šitake grybais - sveikas užkandis aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems ir savo svorį prižiūrintiems žmonėms. Šitake grybai palaipsniui mažina insulino kiekį kraujyje ir neleidžia jausti alkio. Maistui dažniau naudojamos grybų kepurėlės, jos pasižymi subtiliu skoniu, kuris primena ir pievagrybius, ir pievagrybius. Kai tik grybo apačioje pradeda ryškėti rudos dėmės, jis praranda visas savo naudingąsias savybes.
Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus ir šitake. Keptuvėje su aliejumi 3-4 minutes pakepinkite svogūnus. Sudėkite šitake ir maišydami kepkite 7-10 minučių, kol iškeps.
Žingsnis 2
Apšlakstykite bagetę padažu. Bagetę perpjaukite į dvi dalis, tada kiekvieną pusę perpjaukite išilgai, padarykite "kišenę", išimkite didžiąją dalį minkštimo. Majonezą sumaišykite su garstyčiomis. Padažu aptepkite duonos apačią.
Žingsnis 3
Įdėkite faršą. Išdėliokite pipirų juosteles, pagal skonį pasūdykite. Ant viršaus sudėkite šitake ir svogūnus, pabarstykite tarkuotu sūriu. Bagetės viršų aptepkite garstyčių ir majonezo padažu, sujungkite pusiau. Dėkite bagetes ant karščiui atsparios kepimo skardos ir kepkite 10-15 minučių.
Kategorijos