Žingsnis 1
Paruoškite tešlą ir sumaišykite su įdaru. Į aktyvuotas mieles suberkite druską, margariną ir miltus. Tešlą minkykite 10 minučių, kol taps vientisa. Tada į tešlą sudėkite marcipano gabaliukus ir kruopščiai išmaišykite. Atsargiai sudėkite slyvų gabalėlius ir dar kartą išminkykite tešlą. Padalykite tešlą į tris dalis ir palikite 30 min. kilti kambario temperatūroje.
Žingsnis 2
Suformuokite ir iškepkite bagetes. Iš kiekvieno tešlos gabalėlio suformuokite 30-35 cm ilgio bagetes. Ant kepimo skardos padėkite kepimo popieriaus. Dėkite bagetes ant kepimo skardos ir dėkite į šiek tiek įkaitintą orkaitę, kad 25 minutes pakviptų. Pasibaigus kildinimo laikui, padidinkite orkaitės temperatūrą iki 200 laipsnių. Kepkite 30-40 minučių, kol taps auksinės spalvos.