Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su šonine
Bagetė yra puikus pagrindas sotiems sumuštiniams su mėsa, pavyzdžiui, šonine, kurie puikiai tinka pusryčiams. Nepaisant blogos šoninės reputacijos mitybos specialistų tarpe, šoninę naudinga valgyti nedideliais kiekiais, nes joje yra geležies, magnio, fosforo, kalcio ir B grupės vitaminų. Žodis "bekonas" kilo iš vokiško žodžio "bak", kuris reiškia "nugara" arba "kiaulės nugara". Vėliau britai, 1770 m. pirmieji pradėję masinę lašinių gamybą, šį žodį pakeitė į "bacoun".
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą ir įdarykite bagetę. Šoninę lengvai apkepkite sausoje keptuvėje, kad būtų minkšta. Dubenyje įmuškite kiaušinius, sudėkite žaliuosius svogūnus ir išmaišykite. Bagetę perpjaukite išilgai į 2 dalis. Iš kiekvieno gabalėlio išskobkite po pusę trupinių. Likusius trupinius patepkite kečupu, į vidų sudėkite sūrio griežinėlius, tada supilkite kiaušinių masę ir išdėliokite pomidorų griežinėlius.
Žingsnis 2
Paruoškite ir iškepkite bagetę. Sudėkite abi bagetės puses su įdaru ir apvyniokite bagetę šoninės griežinėliais. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos bagetę. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite bagetę 30-35 minutes.
Kategorijos