Bagetė su stalo krienais. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su stalo krienais.

Bagetė su stalo krienais - lengvas užkandis, kurio pagrindą sudaro aštrus prieskonis, puikiai derantis su oro duona ir sultingais pomidorais. Kartu patiekalas pasirodo esąs labai naudingas, nes krienais nuo seno gydoma daugybė ligų. Jis didina apetitą ir veiksmingai kovoja su šlapimo takų ligomis, dažnai vartojamas sergant cistitu ir inkstų akmenlige.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su stalo krienais. Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Pomidorus supjaustykite plonais apskritimais, pabarstykite pipirais. Į dubenį sudėkite krienus, majonezą, druską ir pipirus pagal skonį, išmaišykite. Bagetę supjaustykite plonomis riekelėmis.

Žingsnis 2

Bagetė su stalo krienais. Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Paruoštas bagetės riekeles aptepkite krienų ir majonezo mišiniu. Ant viršaus uždėkite kelis pomidorų apskritimus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos