Bagetė su suluguni pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su suluguni

Bagetė su suluguni - ryškus ir apetitą žadinantis užkandis šventiniam stalui. Tai karštas sumuštinis iš prancūziškos bagetės su pomidorais, žolelėmis ir alyvuogėmis. Suluguni suteikia patiekalui sūrumo ir lengvo rūgštumo skonį. Tikrasis suluguni yra kietas ir minkštas, o jį perlaužus ir šiek tiek paspaudus, iš šviežio sūrio turėtų išsilieti pienas. Bet kokio atspalvio dėmės, taškeliai, garai - seno ir sugedusio produkto požymis. Geriau atsisakyti jį pirkti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su suluguni Žingsnis 1
Paruoškite bagetę. Išplakite kiaušinį su pienu, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Bagetę supjaustykite 2-3 cm storio griežinėliais, sudėkite juos į formą, aptepkite kiaušinio mase.

Žingsnis 2

Bagetė su suluguni Žingsnis 2
Įdarą dėkite ant bagetės ir iškepkite. Ant duonos riekelių išdėliokite kalendras, pomidorus, alyvuoges, suluguni tokia tvarka. Dėkite formą į orkaitę 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos