Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su suluguni
Bagetė su suluguni - ryškus ir apetitą žadinantis užkandis šventiniam stalui. Tai karštas sumuštinis iš prancūziškos bagetės su pomidorais, žolelėmis ir alyvuogėmis. Suluguni suteikia patiekalui sūrumo ir lengvo rūgštumo skonį. Tikrasis suluguni yra kietas ir minkštas, o jį perlaužus ir šiek tiek paspaudus, iš šviežio sūrio turėtų išsilieti pienas. Bet kokio atspalvio dėmės, taškeliai, garai - seno ir sugedusio produkto požymis. Geriau atsisakyti jį pirkti.
Žingsnis 1
Paruoškite bagetę. Išplakite kiaušinį su pienu, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Bagetę supjaustykite 2-3 cm storio griežinėliais, sudėkite juos į formą, aptepkite kiaušinio mase.
Žingsnis 2
Įdarą dėkite ant bagetės ir iškepkite. Ant duonos riekelių išdėliokite kalendras, pomidorus, alyvuoges, suluguni tokia tvarka. Dėkite formą į orkaitę 15-20 minučių.
Kategorijos