Bagetė su šviežiomis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su šviežiomis žolelėmis

Bagetė su šviežiomis žolelėmis kepama iš mielinės tešlos su pikantišku, aromatingu įdaru. Spaustas česnakas sumaišomas su sviestu ir smulkintomis žolelėmis. Įdaras dedamas į įpjovas arba sluoksniu užtepamas ant plonai iškočiotos tešlos ir suvyniojamas. Pikantiškas česnakų ir prieskoninių žolelių įdaras nuspalvina orinę tešlą, o traški sūrio plutelė ilgam suteikia sotumo. Įdarą galima gaminti iš bet kokių žolelių ir prieskonių.
Gaminimo laikas
170 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
282 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 1
Pasigaminkite oparą. Sumaišykite pieną ir vandenį, įmaišykite mieles. Gerai išmaišykite. Suberkite cukrų, druską ir augalinį aliejų. Palikite 15-20 minučių.

Žingsnis 2

Bagetė su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 2
Užminkykite bagetės tešlą. Į tešlą dalimis suberkite miltus ir kruopščiai išminkykite tešlą. Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje pakilti 90 minučių.

Žingsnis 3

Bagetė su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 3
Paruoškite žaliąjį sluoksnį. Į blenderio dubenį sudėkite krapus, petražoles, česnaką ir augalinį aliejų. Blenderiu maišykite 3 minutes.

Žingsnis 4

Bagetė su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 4
Suvyniokite bagetę. Padalykite tešlą į dvi dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite plonu sluoksniu, aptepkite puse žalio sluoksnio. Susukite į glaudžius ritinėlius ir užspauskite kraštus.

Žingsnis 5

Bagetė su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 5
Iškepkite bagetes. Dėkite bagetes ant kepimo skardos, pabarstykite trupučiu miltų. Kiekvienoje bagetėje įstrižu kampu padarykite 3-4 nedidelius įpjovimus. Kepkite bagetes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Žingsnis 6

Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Apibarstykite karštas bagetes ir pašaukite į orkaitę dar 5 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos