Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su tobiko ikrais
Bagetė su tobiko ikrais - lengvai paruošiamas užkandis švediško stalo stalui. Skraidančių žuvų ikrai (tobiko) Japonijoje dažnai naudojami kaip sveiko maisto sudedamoji dalis. Taip pat manoma, kad jis labai naudingas vaikams, nėščioms moterims ir pagyvenusiems žmonėms. Produkto pagrindu galite pasigaminti tešlos užtepėlę sumuštiniams iš bagetės ir šviežių daržovių. Tai bus ne tik sveika, bet ir labai skanu.
Žingsnis 1
Paruoškite sklaidą. Smulkiai supjaustykite krapus ir žaliuosius svogūnus. Į dubenį sudėkite tobiko ikrus, apšlakstykite citrinos sultimis, suberkite smulkintus žalumynus ir išmaišykite. Suminkštintą sviestą išsukite iki purių putų, sudėkite į dubenį su ikrais ir žolelėmis, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Surinkite užkandį. Bagetę ir agurką supjaustykite griežinėliais, pomidorą - pusžiedžiais. Ant bagetės gabalėlio užtepkite užtepėlės ir uždėkite agurko griežinėlį. Tą patį pakartokite ant kitos bagetės riekelės, agurką pakeisdami pomidoru. Toliau derinkite daržovių sumuštinius, kol baigsis.
Kategorijos