Bagetė su triušiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su triušiena

Švelni liesa triušiena yra delikatesas ir laikoma dietine. Triušių kepenys yra subtilus ir skanus subproduktas, iš kurio gaminama daug maistingų patiekalų. Jas galima net paprasčiausiai 10 minučių pakepinti keptuvėje, pridėti prieskonių ir gauti puikų patiekalą, kurį galima patiekti ant skrudintos bagetės su bet kokiomis šviežių daržovių salotomis. Bagetę su triušiena galima papildyti grietinėlės padažu, su kuriuo patiekalas įgaus nepakartojamą švelnų skonį ir aromatą.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su triušiena Žingsnis 1
Marinuokite kepenis. Sumaišykite česnaką, pankolį, druską, pipirus, 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus ir Provanso žoleles. Į šį mišinį sudėkite kepenis ir gerai išmaišykite. Palikite pailsėti 1 valandą.

Žingsnis 2

Bagetė su triušiena Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Supilkite vyną į puodą ir 2 minutes pakaitinkite ant vidutinės ugnies. Įpilkite pusę grietinėlės ir išmaišykite. Kitą pusę grietinėlės lengvai suplakite su kiaušinio tryniu ir plona srovele supilkite į vyną, nuolat maišydami plakikliu. Įberkite druskos ir tarkuoto sūrio. Gerai išmaišykite, nukelkite nuo ugnies ir leiskite šiek tiek atvėsti.

Žingsnis 3

Bagetė su triušiena Žingsnis 3
Apkepkite bagetę ir triušienos kepenėles. Keptuvėje įkaitinkite likusį augalinį aliejų ir iš abiejų pusių po 1 minutę apkepkite bagetės griežinėlius. Kepkite kepenėles ant vidutinės ugnies po 6 min. iš kiekvienos pusės, tada atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais. Ant paskrudintos bagetės dėkite kelis kepenėlių griežinėlius ir apšlakstykite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos