Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su triušienos kumpiu.
Bagetei su mėsos įdaru puikiai tinka tokia lengva ir dietinė mėsa kaip triušienos kumpis. Kad patiekalas būtų tikrai skanus ir sveikas, svarbu pasirinkti tinkamą mėsą. Ji turėtų būti šviesiai rausvos arba rausvos spalvos, sausa ir be įpjovimų. Kad paruošta mėsa būtų minkšta, marinuokite ją, o kad mėsa būtų ruda ir traški, prieš kepimą ją išdžiovinkite. Galite naudoti įvairias terminio apdorojimo priemones, tačiau viena iš sėkmingiausių yra kepimas.
Žingsnis 1
Marinuokite triušienos kumpį. Sumaišykite citrinos sultis, medų, rozmariną ir druską. Įtrinkite triušio kumpį citrinų ir medaus mišiniu ir įdėkite į šaldytuvą 6 valandoms. Tada pašalinkite prieskonių perteklių nuo mėsos, kad jie nesudegtų.
Žingsnis 2
Iškepkite triušienos kumpį ir apkepkite šoninę. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Marinuotą kumpį sudėkite į formą ir kepkite 15 minučių, tada sumažinkite temperatūrą iki 160 laipsnių ir kepkite 30 minučių. Tada atvėsinkite, atskirkite mėsą nuo kaulo ir supjaustykite griežinėliais. Kepkite šoninę sausoje keptuvėje 5-8 minutes, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 3
Suformuokite ir iškepkite bagetę. Sumaišykite petražoles, majonezą, česnaką ir sūrį blenderiu ir sumaišykite iki vientisos masės. Majonezo padažą užtepkite ant dviejų apatinių bagetės gabalėlių ir tolygiai paskirstykite. Ant viršaus uždėkite kumpio griežinėlius, tada šoninės griežinėlius, rukolą ir uždenkite abu bagetės dugnus.
Kategorijos