Bagetė su tuno gabalėliais savo sultyse pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su tuno gabalėliais savo sultyse

Bagetė su tunu - tai apetitą žadinantis sumuštinis, ruošiamas sluoksniuojant ingredientus, kad susidarytų nedidelė "piramidė". Be pagrindinių produktų, užkandžiui naudojamos daržovės ir kiaušiniai, taip pat lengvas padažas, kurio pagrindą sudaro vyno actas, padedantis suteikti ypatingą poskonį. Beje, tunas yra rekordininkas pagal baltymų kiekį - jų žuvyje yra net 24 %, o tai yra labai daug.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su tuno gabalėliais savo sultyse Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Bagetę supjaustykite plonomis riekelėmis, kad susidarytų 12 vienodų riekelių. Įkaitinkite sausą keptuvę, sudėkite ant jos duonos riekes ir apkepkite iš abiejų pusių, kad apskrustų.

Žingsnis 2

Bagetė su tuno gabalėliais savo sultyse Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į nedidelį dubenėlį supilkite baltojo vyno actą ir alyvuogių aliejų. Sudėkite žoleles, česnaką ir citrinos žievelę. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Bagetė su tuno gabalėliais savo sultyse Žingsnis 3
Surinkite patiekalą. Paimkite 4 bagetės griežinėlius, patepkite juos padažu ir ant kiekvieno uždėkite po vieną salotos lapą. Tada sudėkite tuno griežinėlius ir ant kiekvieno uždėkite po bagetės griežinėlį. Tada sudėkite pomidorą, svogūną, alyvuoges ir kiaušinius. Likusias 4 riekes aptepkite padažu ir uždenkite sumuštinius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos