Bagetė su tunu kapotame svieste pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su tunu kapotame svieste

Kadaise tunas nebuvo valgomas. Žmonės skeptiškai vertino jo spalvą - ne šviesią, kaip visos žuvys, o ryškiai raudoną, kaip jautiena. Visa tai dėl mioglobino, kuris tunuose gaminamas intensyviau nei kituose jūros gyvūnuose. Bagetė su pjaustytu tunu - skanus sumuštinis, kuris puikiai tiks paprastų užkandžių mėgėjams. Kartu šis užkandis yra sveikas organizmui ir jo neapkrauna.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su tunu kapotame svieste Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Iš tuno nusausinkite aliejų ir sudėkite jį į dubenį. Kiaušinį supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į žuvį. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną ir supilkite jį į dubenį. Užpilkite ingredientus majonezu ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su tunu kapotame svieste Žingsnis 2
Sudėkite sumuštinį. Patepkite paruoštos bagetės vidų trupučiu majonezo. Supjaustykite agurką plonais griežinėliais ir iš abiejų pusių dėkite į bagetės vidų. Tada atsargiai paskirstykite žuvies įdarą ir uždenkite bagetę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos