Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su tunu kapotame svieste
Kadaise tunas nebuvo valgomas. Žmonės skeptiškai vertino jo spalvą - ne šviesią, kaip visos žuvys, o ryškiai raudoną, kaip jautiena. Visa tai dėl mioglobino, kuris tunuose gaminamas intensyviau nei kituose jūros gyvūnuose. Bagetė su pjaustytu tunu - skanus sumuštinis, kuris puikiai tiks paprastų užkandžių mėgėjams. Kartu šis užkandis yra sveikas organizmui ir jo neapkrauna.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Iš tuno nusausinkite aliejų ir sudėkite jį į dubenį. Kiaušinį supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į žuvį. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną ir supilkite jį į dubenį. Užpilkite ingredientus majonezu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite sumuštinį. Patepkite paruoštos bagetės vidų trupučiu majonezo. Supjaustykite agurką plonais griežinėliais ir iš abiejų pusių dėkite į bagetės vidų. Tada atsargiai paskirstykite žuvies įdarą ir uždenkite bagetę.
Kategorijos