Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su tunu, supjaustyta griežinėliais
Bagetė su tunu svieste - skanus užkandis, paruoštas iš gardžios žuvies ir švelnios prancūziškos duonos. Jis ne tik pasotins organizmą, bet ir pamaitins jį naudingomis medžiagomis. Faktas tas, kad žuvyje yra polinesočiųjų riebalų rūgščių. Būtent jos padeda palaikyti širdies darbą. Be to, tunas didina "gerojo" cholesterolio koncentraciją ir apsaugo nuo aritmijos. Savo ruožtu bagete gausu įvairių vitaminų, kurie gerina regėjimą ir plaukų būklę.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Įkaitinkite sausą keptuvę, sudėkite ant jos bagetės riekes ir kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus. Kai jos atvės, vieną kiekvienos riekelės pusę įtrinkite česnaku.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Žuvį sudėkite į atskirą dubenį ir sutrinkite šakute. Kiaušinį sutarkuokite ir įmaišykite į tuną. Pagal skonį įberkite tarkuoto sūrio, druskos ir pipirų. Žaliuosius svogūnus supjaustykite mažais žiedais ir supilkite į likusius ingredientus. Užpilkite mišinį majonezu ir grietine, gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite sumuštinius. Paruoštą įdarą tolygiai paskirstykite ant džiovintos bagetės riekelių. Susmulkinkite petražolių lapelius ir apibarstykite sumuštinius.
Kategorijos