Bagetė su tunu, supjaustyta griežinėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su tunu, supjaustyta griežinėliais

Bagetė su tunu svieste - skanus užkandis, paruoštas iš gardžios žuvies ir švelnios prancūziškos duonos. Jis ne tik pasotins organizmą, bet ir pamaitins jį naudingomis medžiagomis. Faktas tas, kad žuvyje yra polinesočiųjų riebalų rūgščių. Būtent jos padeda palaikyti širdies darbą. Be to, tunas didina "gerojo" cholesterolio koncentraciją ir apsaugo nuo aritmijos. Savo ruožtu bagete gausu įvairių vitaminų, kurie gerina regėjimą ir plaukų būklę.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su tunu, supjaustyta griežinėliais Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Įkaitinkite sausą keptuvę, sudėkite ant jos bagetės riekes ir kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus. Kai jos atvės, vieną kiekvienos riekelės pusę įtrinkite česnaku.

Žingsnis 2

Bagetė su tunu, supjaustyta griežinėliais Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Žuvį sudėkite į atskirą dubenį ir sutrinkite šakute. Kiaušinį sutarkuokite ir įmaišykite į tuną. Pagal skonį įberkite tarkuoto sūrio, druskos ir pipirų. Žaliuosius svogūnus supjaustykite mažais žiedais ir supilkite į likusius ingredientus. Užpilkite mišinį majonezu ir grietine, gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Bagetė su tunu, supjaustyta griežinėliais Žingsnis 3
Sudėkite sumuštinius. Paruoštą įdarą tolygiai paskirstykite ant džiovintos bagetės riekelių. Susmulkinkite petražolių lapelius ir apibarstykite sumuštinius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos