Bagetė su upėtakiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su upėtakiu

Bagetė su upėtakiu - paprasčiausias ir sėkmingiausias šventinio stalo užkandis. Sumuštinius su raudona sūdyta žuvimi svečiai visada valgo su malonumu. Todėl jų turėtumėte paruošti daugiau. Užkandis paprastai paskleidžiamas jau pirmosiomis šventės minutėmis. Bagetę su upėtakiu galima paruošti ir pusryčiams. Tai sotus, labai sveikas, taip pat subalansuotas patiekalas. Rinkitės ruošti tik šviežiai sūdytą žuvį su skaidriais lėliukais, šviesiai rausvą elastingą filė.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su upėtakiu Žingsnis 1
Paruoškite bagetės riekeles sumuštiniams gaminti. Duonos riekes patepkite sviestu.

Žingsnis 2

Bagetė su upėtakiu Žingsnis 2
Sudėkite bagetės užkandį su upėtakiu. Ant sviestu pateptų duonos riekelių dėkite krapų šakeles taip, kad jos "žiūrėtų" į išorę. Tada išdėliokite upėtakio griežinėlius ir agurkus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos