Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su upėtakiu
Bagetė su upėtakiu - paprasčiausias ir sėkmingiausias šventinio stalo užkandis. Sumuštinius su raudona sūdyta žuvimi svečiai visada valgo su malonumu. Todėl jų turėtumėte paruošti daugiau. Užkandis paprastai paskleidžiamas jau pirmosiomis šventės minutėmis. Bagetę su upėtakiu galima paruošti ir pusryčiams. Tai sotus, labai sveikas, taip pat subalansuotas patiekalas. Rinkitės ruošti tik šviežiai sūdytą žuvį su skaidriais lėliukais, šviesiai rausvą elastingą filė.
Žingsnis 1
Paruoškite bagetės riekeles sumuštiniams gaminti. Duonos riekes patepkite sviestu.
Žingsnis 2
Sudėkite bagetės užkandį su upėtakiu. Ant sviestu pateptų duonos riekelių dėkite krapų šakeles taip, kad jos "žiūrėtų" į išorę. Tada išdėliokite upėtakio griežinėlius ir agurkus.
Kategorijos