Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su varškės sūriu
Bagetė su varške ir avokadu - nesudėtingas sveikų ir skanių pusryčių variantas. Špinatus sumuštiniams galima naudoti šviežius arba šaldytus. Iš anksto atšildykite špinatus įdėdami juos į įkaitintą keptuvę su trupučiu sviesto. Norėdami išsirinkti prinokusį avokadą, atkreipkite dėmesį į tai, kad vaisius būtų minkštas, be pažeidimų ir įdubimų, tamsiai žalios sodrios spalvos.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į įkaitintą aliejų suberkite svogūnus ir kepkite 1-2 minutes, tada sudėkite grybus ir viską kartu kepkite apie 4-5 minutes, pamaišydami, kad apkeptų tolygiai.
Žingsnis 2
Sudėkite sumuštinius. Dubenyje sutrinkite varškę ir avokadą šakute arba susmulkinkite panardinamuoju trintuvu, palikdami nedidelius gabalėlius. Į mišinį sudėkite špinatus. Ant bagetės riekelių dėkite avokado, špinatų ir sūrio mišinio. Ant viršaus sudėkite su svogūnais pakepintus grybus ir vyšninius pomidorus.
Kategorijos