Bagetė su veršienos nugarine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su veršienos nugarine

Iš bagetės galima pagaminti daug įvairių, sveikų ir maistingų brusketų, pavyzdžiui, su veršienos nugarine. Veršiena yra dietinė mėsa, turinti daug baltymų, vitaminų ir mikroelementų. Mėsa skirstoma į rūšis, atsižvelgiant į tai, iš kurios skerdenos dalies ji gaunama. Pirmoji klasė - nugarinės ir šonkaulių dalių, šlaunelių mėsa. Antroji klasė - kaklo ir šoninės skerdenos dalys. Trečioji klasė - nugarinės ir blauzdos mėsa. Skirtingos rūšys yra savaip geros ir tinka skirtingiems patiekalams gaminti.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su veršienos nugarine Žingsnis 1
Paruoškite veršienos nugarinę. Apibarstykite veršienos nugarinės gabalą druska ir pipirais, apdėkite česnako skiltelėmis ir suvyniokite į foliją. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite nugarinę joje apie 15-20 minučių. Mėsą atvėsinkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Bagetė su veršienos nugarine Žingsnis 2
Paskrudinkite bagetę. Įkaitinkite sausą grilio keptuvę. Dėkite bagetės griežinėlius ant grilio keptuvės ir apkepkite iš abiejų pusių.

Žingsnis 3

Bagetė su veršienos nugarine Žingsnis 3
Su filė pagaminkite bagetės brusketą. Bagetės riekeles aptepkite pesto padažu. Ant padažo dėkite nugarinės griežinėlius, ant viršaus uždėkite sūrio griežinėlių ir pagardinkite pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos