Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su veršienos nugarine
Iš bagetės galima pagaminti daug įvairių, sveikų ir maistingų brusketų, pavyzdžiui, su veršienos nugarine. Veršiena yra dietinė mėsa, turinti daug baltymų, vitaminų ir mikroelementų. Mėsa skirstoma į rūšis, atsižvelgiant į tai, iš kurios skerdenos dalies ji gaunama. Pirmoji klasė - nugarinės ir šonkaulių dalių, šlaunelių mėsa. Antroji klasė - kaklo ir šoninės skerdenos dalys. Trečioji klasė - nugarinės ir blauzdos mėsa. Skirtingos rūšys yra savaip geros ir tinka skirtingiems patiekalams gaminti.
Žingsnis 1
Paruoškite veršienos nugarinę. Apibarstykite veršienos nugarinės gabalą druska ir pipirais, apdėkite česnako skiltelėmis ir suvyniokite į foliją. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite nugarinę joje apie 15-20 minučių. Mėsą atvėsinkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Paskrudinkite bagetę. Įkaitinkite sausą grilio keptuvę. Dėkite bagetės griežinėlius ant grilio keptuvės ir apkepkite iš abiejų pusių.
Žingsnis 3
Su filė pagaminkite bagetės brusketą. Bagetės riekeles aptepkite pesto padažu. Ant padažo dėkite nugarinės griežinėlius, ant viršaus uždėkite sūrio griežinėlių ir pagardinkite pipirais.
Kategorijos