Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su Vienos dešrelėmis
Manoma, kad dešreles pirmasis išrado Johanas Georgas Laneris, vokiečių mėsininkas, 1804 m. Vienoje atidaręs savo parduotuvę. Vėliau jis pristatė savo išradimą - dešrą, vadinamą "Frankfurto" arba "Vienos" dešra. Beje, antrasis pavadinimas vartojamas visame pasaulyje, tačiau pačioje Vienoje dešrelės vadinamos tik pirmuoju pavadinimu. Bagetė su Vienos dešrelėmis - apetitą žadinantis patiekalas, kuriam paruošti prireiks ne daugiau kaip 15 minučių. Kartu jis skanus, sotus ir labai sultingas.
Žingsnis 1
Paruoškite užkandžio pagrindą. Abi vidines bagetės dalis patepkite kreminiu sūriu. Majonezą gerai sumaišykite su kečupu ir garstyčiomis. Šiuo mišiniu taip pat ištepkite vidines bagetės sieneles ir apačią.
Žingsnis 2
Įdarykite bagetę įdaru. Į vieną bagetės dalį dėkite tris dešreles, o į antrąją - kitas tris. Peiliu smulkiai supjaustykite prieskonines žoleles ir pabarstykite ant bagetės. Bagetę su dešrelėmis vėl apliekite majonezo, kečupo ir garstyčių padažu. Įdėkite užkandį į mikrobangų krosnelę 2 minutėms.
Kategorijos