Bagetė su Vienos dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su Vienos dešrelėmis

Manoma, kad dešreles pirmasis išrado Johanas Georgas Laneris, vokiečių mėsininkas, 1804 m. Vienoje atidaręs savo parduotuvę. Vėliau jis pristatė savo išradimą - dešrą, vadinamą "Frankfurto" arba "Vienos" dešra. Beje, antrasis pavadinimas vartojamas visame pasaulyje, tačiau pačioje Vienoje dešrelės vadinamos tik pirmuoju pavadinimu. Bagetė su Vienos dešrelėmis - apetitą žadinantis patiekalas, kuriam paruošti prireiks ne daugiau kaip 15 minučių. Kartu jis skanus, sotus ir labai sultingas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
293 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su Vienos dešrelėmis Žingsnis 1
Paruoškite užkandžio pagrindą. Abi vidines bagetės dalis patepkite kreminiu sūriu. Majonezą gerai sumaišykite su kečupu ir garstyčiomis. Šiuo mišiniu taip pat ištepkite vidines bagetės sieneles ir apačią.

Žingsnis 2

Bagetė su Vienos dešrelėmis Žingsnis 2
Įdarykite bagetę įdaru. Į vieną bagetės dalį dėkite tris dešreles, o į antrąją - kitas tris. Peiliu smulkiai supjaustykite prieskonines žoleles ir pabarstykite ant bagetės. Bagetę su dešrelėmis vėl apliekite majonezo, kečupo ir garstyčių padažu. Įdėkite užkandį į mikrobangų krosnelę 2 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos