Bagetė su virintu sutirštintu pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su virintu sutirštintu pienu

Virtas sutirštintas pienas - nuo vaikystės daugelio mėgstamas saldus skanėstas, pasižymintis lengvu pieno ir karamelės skoniu. Jis dažnai patiekiamas kaip priedas prie blynų, bulvyčių, duonos ir sūrio pyragų arba kaip pyragų, pyragaičių, pyragaičių ir kruasanų pagrindas. Bagetė su virintu sutirštintu pienu - šilta, traški, su siaubingai saldžiu įdaru - pakeis sočius pusryčius ir nustums į šalį įprastus sumuštinius. Šį patiekalą pagal skonį galite papildyti bananais, obuoliais, riešutais ar uogomis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su virintu sutirštintu pienu Žingsnis 1
Paskrudinkite bagetę. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Bagetę supjaustykite skersai 1 cm storio riekelėmis. Kepkite bagetę ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Bagetė su virintu sutirštintu pienu Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su virintu kondensuotu pienu. Bananą supjaustykite plonais griežinėliais. Kiekvieną bagetės gabalėlį patepkite sluoksniu virinto sutirštinto pieno. Ant viršaus gražiai išdėliokite banano griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos