Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su virintu sutirštintu pienu
Virtas sutirštintas pienas - nuo vaikystės daugelio mėgstamas saldus skanėstas, pasižymintis lengvu pieno ir karamelės skoniu. Jis dažnai patiekiamas kaip priedas prie blynų, bulvyčių, duonos ir sūrio pyragų arba kaip pyragų, pyragaičių, pyragaičių ir kruasanų pagrindas. Bagetė su virintu sutirštintu pienu - šilta, traški, su siaubingai saldžiu įdaru - pakeis sočius pusryčius ir nustums į šalį įprastus sumuštinius. Šį patiekalą pagal skonį galite papildyti bananais, obuoliais, riešutais ar uogomis.
Žingsnis 1
Paskrudinkite bagetę. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Bagetę supjaustykite skersai 1 cm storio riekelėmis. Kepkite bagetę ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su virintu kondensuotu pienu. Bananą supjaustykite plonais griežinėliais. Kiekvieną bagetės gabalėlį patepkite sluoksniu virinto sutirštinto pieno. Ant viršaus gražiai išdėliokite banano griežinėlius.
Kategorijos