Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su vištienos filė
Bagetė su krekeriuose apkepta vištienos filė yra tokia soti, kad gali pakeisti visą valgį. Jį ypač patogu pasiimti su savimi į kelionę ar į gamtą. Vištienos filė gali būti šviežia arba šaldyta. Jums reikia mini bagetės - taip patogiau. Vietoj lydyto sūrio galite naudoti grietinėlę arba varškę. Gaivumo bagetei suteiks salotų lapai. Jei norite, į įdarą galima įdėti virtų kiaušinių. Gerai, jei jie bus naminiai.
Žingsnis 1
Paruoškite vištieną. Vištienos filė virkite, kol suminkštės, su lauro lapu ir druska. Apytikslė virimo trukmė - 15-20 minučių. Tada mėsą atvėsinkite ir supjaustykite 1 cm griežinėliais. Gabalėlius pamirkykite sausainių trupiniuose ir kepkite keptuvėje su aliejumi, kol paruduos, po 3-5 min. iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Suformuokite mini bagetes. Kiekvieną bagetę perpjaukite išilgai. Į vieną pusę įdėkite dvi lydyto sūrio riekeles. Ant kitos pusės dėkite kietojo sūrio, salotų lapų, pomidorų ir vištienos. Sudėkite puseles kartu.
Kategorijos