Bagetė su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su vištienos filė

Bagetė su krekeriuose apkepta vištienos filė yra tokia soti, kad gali pakeisti visą valgį. Jį ypač patogu pasiimti su savimi į kelionę ar į gamtą. Vištienos filė gali būti šviežia arba šaldyta. Jums reikia mini bagetės - taip patogiau. Vietoj lydyto sūrio galite naudoti grietinėlę arba varškę. Gaivumo bagetei suteiks salotų lapai. Jei norite, į įdarą galima įdėti virtų kiaušinių. Gerai, jei jie bus naminiai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su vištienos filė Žingsnis 1
Paruoškite vištieną. Vištienos filė virkite, kol suminkštės, su lauro lapu ir druska. Apytikslė virimo trukmė - 15-20 minučių. Tada mėsą atvėsinkite ir supjaustykite 1 cm griežinėliais. Gabalėlius pamirkykite sausainių trupiniuose ir kepkite keptuvėje su aliejumi, kol paruduos, po 3-5 min. iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Bagetė su vištienos filė Žingsnis 2
Suformuokite mini bagetes. Kiekvieną bagetę perpjaukite išilgai. Į vieną pusę įdėkite dvi lydyto sūrio riekeles. Ant kitos pusės dėkite kietojo sūrio, salotų lapų, pomidorų ir vištienos. Sudėkite puseles kartu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos