Bagetė su vištienos kiaušiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su vištienos kiaušiniu

Prancūzų virtuvės vizitinė kortelė yra bagetė - ilga duona, kurios išorė traški, o vidus minkštas. Tradiciniams prancūziškiems pusryčiams bagetė perpjaunama išilgai ir tepama sviestu, džemu ir medumi arba kepama su kiaušiniais, kumpiu, sūriu, žolelėmis ir daržovėmis. Bagetė valgoma su puodeliu kavos, karšto šokolado arba arbatos. Greitas sočių prancūziškų pusryčių variantas - bagetė su kiaušiniu, kuri yra puiki alternatyva tradicinei kiaušinienei ir omletui.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su vištienos kiaušiniu Žingsnis 1
Paskrudinkite bagetę. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Apkepkite bagetę iš vienos pusės ant vidutinės ugnies 2 minutes, tada apverskite į kitą pusę.

Žingsnis 2

Bagetė su vištienos kiaušiniu Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su vištienos kiaušiniu. Į kiekvieną bagetės gabalėlį atsargiai įmuškite po vištienos kiaušinį, pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų, uždenkite dangčiu ir kepkite 3 minutes. Atsargiai apverskite kiekvieną bagetę į kitą pusę ir kepkite be dangčio dar 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos