Bagetė su vištienos kiaušiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su vištienos kiaušiniu

Prancūzų virtuvės vizitinė kortelė yra bagetė - ilga duona, kurios išorė traški, o vidus minkštas. Tradiciniams prancūziškiems pusryčiams bagetė perpjaunama išilgai ir tepama sviestu, džemu ir medumi arba kepama su kiaušiniais, kumpiu, sūriu, žolelėmis ir daržovėmis. Bagetė valgoma su puodeliu kavos, karšto šokolado arba arbatos. Greitas sočių prancūziškų pusryčių variantas - bagetė su kiaušiniu, kuri yra puiki alternatyva tradicinei kiaušinienei ir omletui.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su vištienos kiaušiniu Žingsnis 1
Paskrudinkite bagetę. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Apkepkite bagetę iš vienos pusės ant vidutinės ugnies 2 minutes, tada apverskite į kitą pusę.

Žingsnis 2

Bagetė su vištienos kiaušiniu Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su vištienos kiaušiniu. Į kiekvieną bagetės gabalėlį atsargiai įmuškite po vištienos kiaušinį, pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų, uždenkite dangčiu ir kepkite 3 minutes. Atsargiai apverskite kiekvieną bagetę į kitą pusę ir kepkite be dangčio dar 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos