Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su vištienos kumpiu
Iš bagetės galima pagaminti JAV populiarų sumuštinį "submarine". Sumuštinis iš tiesų atrodo kaip povandeninis laivas. Šis užkandis dar vadinamas "sub". Amerikietiški sumuštiniai gaminami iš bet kokio įdaro, kuris dedamas ant išilgai perpjautos ilgos bandelės pusės. Prancūziška bagetė yra puikus užkandžio pagrindas, o įdaras - švelnus ir sultingas vištienos kumpis su daržovėmis ir padažais.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Vištienos kumpį lengvai apkepkite keptuvėje 2-3 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su vištienos kumpiu. Bagetę perpjaukite išilgai. Vieną bagetės pusę patepkite kečupu. Sumaišykite augalinį aliejų ir garstyčias. Tolygiai aptepkite bagetę taip pat, kaip ir kečupą. Išdėliokite vištienos kumpį, tada salotų lapus. Tada išdėliokite sūrio griežinėlius, agurkų, pomidorų ir svogūnų puseles. Vėl apšlakstykite kečupu. Uždenkite antruoju bagetės gabalėliu.
Kategorijos