Bagetė su vištienos kumpiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su vištienos kumpiu

Iš bagetės galima pagaminti JAV populiarų sumuštinį "submarine". Sumuštinis iš tiesų atrodo kaip povandeninis laivas. Šis užkandis dar vadinamas "sub". Amerikietiški sumuštiniai gaminami iš bet kokio įdaro, kuris dedamas ant išilgai perpjautos ilgos bandelės pusės. Prancūziška bagetė yra puikus užkandžio pagrindas, o įdaras - švelnus ir sultingas vištienos kumpis su daržovėmis ir padažais.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su vištienos kumpiu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Vištienos kumpį lengvai apkepkite keptuvėje 2-3 minutes.

Žingsnis 2

Bagetė su vištienos kumpiu Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su vištienos kumpiu. Bagetę perpjaukite išilgai. Vieną bagetės pusę patepkite kečupu. Sumaišykite augalinį aliejų ir garstyčias. Tolygiai aptepkite bagetę taip pat, kaip ir kečupą. Išdėliokite vištienos kumpį, tada salotų lapus. Tada išdėliokite sūrio griežinėlius, agurkų, pomidorų ir svogūnų puseles. Vėl apšlakstykite kečupu. Uždenkite antruoju bagetės gabalėliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos